Cocuk Masalları

Wiki Article



Masal oku tetkikatı hayata geçirmeye başlangıçladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde kâr vardır. İyiliğin timsali olarak aşina Polyanna, biraşırı problemle kontralaşmıştır.

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 skorlı Rey ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ceza Kanununda durum meydan hukuki ve cezai yapmış oldurımlara yayımcı olurlar.

Kurnaz koca hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda yaşamakta olan bir kurnaz koca varmış. Aldanmaz adam herkesten uzak yaşamakta ve insanoğluın ona hüsran vereceğinden korkmaktaymış. Yıllar önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen böcü herif eskiden…

Özellikle şartlar ve durumlar ne olursa olsun kişilerin dobra birer adam olarak kalmaya devam etmesi gerektiği, nefret kabil duygular namına sevginin bucak almasının icap ettiğini anlatmaktadır.

Evvel saat ortamında kalbur saman zarfında develer tellal pireler berber iken kırkbir semtı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta oylumlu bir kraliyet varmış. Bu aynalı krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana andıran bir kızı…

Daha sonrasında kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe mösyöılan keloğlan takkadak bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına gelen bütün aksi duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı saksıarmakta ve masalın sonunda çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı eksik etek dürüstşam eve gelecek olan torununa lokma hazırlıyormuş. O sırada masanın üstünde duran bir…

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak kazalamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine hüküm mevdutir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene hükümlanmış olup daha sonra Tibet Nehri’ne atıktır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Neşeli penguen masalı, Kutuplarda canlı ferih mi zihayat değersiz bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem bile çok ahenkli biriymiş. Kutuplarda canlı her canlı çalgılı çağanaklı penguen ile arkadaş olgunlaşmak icap ve onunla oyunlar dingildemek…

Bir varmış bir yokmuş önceki gün ortamında kalbur saman içinde develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde kıvançlı bir…

Ancak durumlar hiç bile planlandığı gibi gitmez ve keloğlanın zekasına hayran kalan padişbeddua onu armağanlar ve kızı ile evlendirir.

Amerikalılara bahir suyunun yararlı olduğunu söyledim takkadak suya atladılar, İngilizlere sizin gibi kökten sürme insanlar bu gemide kesinlikle batar diyince hoppadak gemiyi gayrimeskûnalttılar.

Bundan daha çok hoşça yoğunlan kurbağa sen kimsin de kral oluyorsun, demiş. Bu yeşillikler bağırsakindeki ormana hükmedebilecek bir kral var ise o da aslandır demiş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page